Program - 2024 | Trakovice

Divadlo na TrakOch

Miesto podujatia: KD Trakovice, Trakovice 38

Web: www.divadlonatrakoch.sk 

Kontakt a rezervácie vstupeniek: divadlo.trakovice@gmail.com 

Facebook: Divadlo Na TrakOch


Program:

⏰ 18.00 hod.

Príchod hostí ✨ 


⏰ 18.30 hod.

✨ Slávnostné otvorenie Divadelnej noci v Trakoviciach, aperitív ✨ 


⏰ 19.00 hod.
✨  Premiéra inscenácie Večerníček vice versa ✨ 

Rozprávky nám odmalička ukazujú svet taký, aký by mal byť. Alebo prinajmenšom taký, aký by sme si priali, aby bol. V našom Večerníčku sme tento magický svet nechali naraziť na realitu našich dní. A také rozprávky už, veru, nie sú pre deti.
Kde bolo, tam bolo…
Bol raz jeden malý bezvýznamný ochotnícky súbor, ktorý sa chytil šance zahrať si na vrcholovej profesionálnej scéne. Ako sa dá zaujať a vyniknúť v silnej konkurencii a zároveň nepoprieť samých seba, svoje videnie sveta, hodnoty a postoje? 
A tak sa v snahe vytvoriť niečo unikátne rozhodnú inscenovať tradičné rozprávky v duchu dnešnej doby.  Vznikne pikantná zmes rozprávok, v ktorých Červená čiapočka nie je ani len hlavnou postavou vlastnej rozprávky, Janíčko a Marienka sa bezradne túlajú po lese, z rozprávky o troch prasiatkach sa stane reality show a z obávaného draka len bezmocná hračka v rukách mocných.
Nazrite do duše jedného divadelného súboru a nechajte sa uniesť do čarovného sveta absurdných rozprávok, okorenených humorom aj satirou. Nie vždy tu dobro zvíťazí nad zlom. Ale divadlo je na to, aby sme nikdy neprestali byť deťmi a veriť v zázraky aj dobré konce.

Odporúčaný vek: 18 +

 Projekt je realizovaný s finančnou podporou Trnavského samosprávneho kraja. 


⏰ 21.00 hod.
Banket + Oldies party  


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri Noci divadiel v roku 2024

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky     www.pravda.sk     citylife.skINFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY         kam do mesta  bratislavske novinyKod