Program - 2024 | Zohor

Divadelný spolok ŠÁCHOR

Miesto podujatia: Kultúrny dom v Zohore, Obchodná 3

Web: www.divadlosachor.sk 

Kontakt: +421 908 076 511, kontakt@divadlosachor.sk

Facebook: Divadlo ŠÁCHOR


Program:

⏰ od 16.20 hod.

NOC DIVADIEL: 15. ročník v Zohore

V sobotu 16. novembra v rámci NOCI DIVADIEL v Zohore vystúpi viacero umelcov:

  •  Ako hudobný doprovod nám otvorí hviezdny večer dobre známa kapela ALIAS.

  • Po nej nasleduje živý moderovaný rozhovor so známymi profesionálnymi umelcami, manželmi Mariánom Slovákom a Evou Matejkovou.

  • A po ňom nás čaká skvelá komédia PENZIÓN U JARA, ktorý zahrá divadelný súbor HERCI Z HRNCA z Hrnčiaroviec nad Parnou. Oddychový humorný príbeh jednej partičky v jednom penzióne nenechá jedno oko suchým od smiechu.

  • Na záver nám našu hviezdnu noc rozozvučí známymi pesničkami opäť kapela ALIAS a vy si ju budete môcť vychutnať pri poháriku vínka a domácich koláčikoch v našom divadelnom bare.

Podujatie sa uskutoční v rámci 8. ročníka festivalu ochotníckych divadiel TRAKTÉR. Festival bol založený v roku 2015 v Zohore Andrejom Lackom a Martinom Bartošom.  Festival má posilniť spoluprácu ochotníckych divadiel, nadviazať komunikáciu medzi obcami v regióne Záhorie a inými regiónmi a odovzdávať si skúsenosti medzi ochotníkmi. A hlavne priniesť pestrosť rozmanitosť kultúry a veľa radosti. Motto festivalu: „Né odchádzat za kultúru do mjesta či kukat do facebóku..., ale nech nás mjesto a svjet čuje a dojde za nama do Zóhru." 

  • Počas festivalu si budete môcť pozrieť výstavu zapožičanú z Divadelného ústavu: Karol L. Zachar a Eva Kristinová.

 


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri Noci divadiel v roku 2024

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky     www.pravda.sk     citylife.skINFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY         kam do mesta  bratislavske novinyKod