Program - 2023 | Zvolen

Divadlo Jozefa Gregora Tajovského

Divadelná 3

www.djgt.sk

https://vstupenky.djgt.sk/ 

Kontakt: vstupenky@djgt.sk, 045/55 51 226


Program:

⏰ 18.30 hod

✨ A. Nicolaj: DOBRÝ ROČNÍK

Sympatických hrdinov nostalgickej komédie Dobrý ročník na náročnej ceste za splnením svojich snov nezastaví takmer nič, lebo sú to (okrem iného) skúsení majstri divadelného prevtelenia.

https://djgt.sk/predstavenia/dobry-rocnik/

Miesto: Sála DJGT


⏰ 20.00 hod.

Sme z takej látky 

V talkshow s inšpiratívnymi hosťami a hudobnou kapelou budeme slovom a hudbou dopĺňať a komentovať kľúčové témy Noci divadiel. Spoločne s moderátorom Richardom Sanitrom a hudobným hosťom sa dozvieme niečo viac o Shakespearových hrách, snoch postáv, ako aj o ne/splnených snoch protagonistov predstavenia.

Miesto: Sála DJGT


⏰ 22.00 hod.

NOČNÉ SVIEČKY

Po skončení talkshow sa tradične stretneme s našimi divákmi pri snových Nočných sviečkach, ktoré symbolicky uzavrú tematickú programovú mozaiku Noci divadiel vo zvolenskom Divadle JGT.

 Miesto: Podlubie pred vchodom do DJGT

Štruktúra programu DJGT bude na všetkých úrovniach korešpondovať s témami Noci divadiel: prezradíme divákom naše ne/splnené sny, sentencie o snoch vo svetle sviečok, budeme sa venovať Shakespearovej tvorbe, ako i divadelným zázrakom. 

 


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta