Program - 2024 | Bratislava - Muzikálové divadlo ALKANA

Muzikálové divadlo ALKANA

Miesto podujatia: Batkova 2, Bratislava-Dúbravka

Web: www.alkana.sk 

Kontakt: +421 905 565 220, alkana@alkana.sk

Facebook: Muzikálové konzervatórium Alkana


Program:

⏰ 14.00 hod.

Deň otvorených dverí

Miesto podujatia: Muzikálové konzervatórium Alkana, Batkova 2, Bratislava-Dúbravka

Prehliadka priestorov školy a konzultácia s pedagógmi a vedením školy.    
 


⏰ 18.00 hod.

Muzikál Mníšky

Tento rok sme si pre našich divákov v rámci podujatia Noci divadiel 2024 pripravili známy muzikál Mníšky od amerického autora Dana Goggina v slovenskom preklade a úprave textov Ľubomíra Feldeka. Účinkujú v ňom študenti štvrtého, piateho a (minuloročného) šiesteho ročníka Muzikálového konzervatória Alkana pod režijným vedením Mgr. art Petry Gažíkovej Lángovej, v hudobnom naštudovaní Mgr. art Kataríny Pilchovej a Mgr. art Miriam Maťašovej a v choreografii Bc. Lindy Ferenczyovej. V našej interpretácii a miernej úprave sme vsunuli do druhej časti predstavenia aj známe hity z muzikálu Mamma Mia a nechýba ani stepové tanečné číslo. Dej sa odohráva v Kláštore svätej Kláry, kde mníšky zbierajú peniaze v dobročinnej akcii. A prečo ich naše mníšky potrebujú? Príďte sa pozrieť a uvidíte. Tešíme sa na Vás!

Účinkujú: Zuzana Polláková (Mary Matka Predstavená), Simona Habodászová (Mary Amnézia), Michaela Monika Romaňáková (Mary Huberta), Salome Bezáková (Mary Róberta), Adela Andorová (Mary Lea), Gabika Kubačáková (Mary Mária)

 

 

 

 


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri Noci divadiel v roku 2024

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky     www.pravda.sk     citylife.skINFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY         kam do mesta  bratislavske novinyKod